Twój komfort - nasza pasja

Aktualności

BAL ANDRZEJKOWY-ANDRZEJKI 2018 POD WARSZAWĄ W HOTELU WILLA ZAGÓRZE-SALA WESELNA WARSZAWA

Nie wiesz gdzie się wybrać na Bal Andrzejkowy, ale planujesz spędzić ten wieczór w eleganckim hotelu pod Warszawą? Nie wiesz na którym balu będzie najlepsza zabawa oraz największa ilość atrakcji? Nie wiesz gdzie będzie najlepsza zabawa andrzejkowa w okolicach Warszawy? Hotel Willa Zagórze pod Warszawą zaprasza na świetną zabawę do białego rana w Królewskiej sali weselnej koło Warszawy. Specjalnie dla naszych gości przygotowaliśmy niepowtarzalny wieczór pełen atrakcji oraz wyśmienitej zabawy do białego rana przy muzyce na żywo!

BAL ANDRZEJKOWY 2018 TUŻ POD WARSZAWĄ

HOTEL WILLA ZAGÓRZE - OKOLICE WARSZAWY

Specjalnie dla naszych gości przygotowaliśmy niepowtarzalny wieczór pełen atrakcji oraz wyśmienitej zabawy do białego rana podczas Balu Andrzejkowego tuż pod Warszawą

Hotel Willa Zagórze koło Warszawy zaprasza Państwa Andrzejki 2018 - magiczną noc pełną niezapomnianych wrażeń!

Nie przegap upojnej nocy, baw się razem z nami przy najlepszej muzyce na żywo

Start 24.11.2018. godzina 20.00

W programie Balu Andrzejkowego w Hotelu Willa Zagórze:

LAMPKA magicznego PŁYNU

Profesjonalne WRÓŻKI

Wyśmienita MUZYKA w wykonaniu ZESPOŁU SKANDAL

Andrzejkowa scenografia

Andrzejkowe FOTKI z budki

KONKURSY z nagrodami oraz wiele innych atrakcji

OPEN BAR (wino, wódka, napoje),

MENU w stołach

Informacje oraz rezerwacje:

Hotel Willa Zagórze koło Warszawy, 05-079 Okuniew, Zagórze 3

tel. 022 783 71 10 lub 600 804 404 kontakt@willazagorze.pl

Bal Andrzejkowy w Hotelu pod Warszawą

BAL ANDRZEJKOWY 2018 - MENU

Aperitif

ZUPA

Krem z pieczonej dyni z prażonymi ziarnami słonecznika

DANIE GŁÓWNE

Wolno gotowany schab podany z sosem kurkowym na kaszotto orkiszowym
z buraczkami zasmażanymi

DESER:

Lody z gorącymi malinami

LIVE COOKING

Pieczone prosię serwowane na sali z dodatkami:

kopytka

kasza gryczana

bigos myśliwski

ziemniaki pieczone

buraczki zasmażane

surówka z kwaszonych ogórków

DANIE GORĄCE PO PÓŁNOCY

Zupa gulaszowa po cygańsku

PRZEKĄSKI  ZIMNE

Kompozycja soczystych pieczonych i wędzonych mięs

Łosoś w cieście francuskim

Roladki z szynki z musem serowo- czosnkowym na sałatce jarzynowej

Tatar ze śledzia na pieczonym jabłku

Indyk w sosie paprykowym

Kompozycja faszerowanych jaj

Tymbaliki zakąskowe

Rolada wieprzowa z grzybami leśnymi

Sałatka Cezar z grzankami

Sałatka Szwajcarska

Satay’e  z kurczaka w kolorowym sezamie z sosem słodko kwaśnym

BUFET SŁODKI

-wybór serników

-ciasto czekoladowa słodycz

- ciasto cappuccino

-ciasto śmietankowo – kajmakowe

-mini beza żurawinowa

-panna cotta pomarańczowa z sosem wiśniowym

-mus czekoladowy z amaretto

-mini babeczki owocowe

-galaretki ,truskawkowe, cytrynowe, jabłkowe

- pieczone owoce

W standardzie:

Przystawki: warzywa świeże, konserwowe, sos tatarski, chrzan, ćwikła, żurawina, śliwki w zalewie octowej, gruszki w zalewie octowej, pieczywo mieszane, masło.

Soki: jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy (wszystko podane w szklanych dzbankach)

Woda gazowana i niegazowana, napoje gazowane

Kawa, herbata w bufecie

Koszt od osoby 199zł

Niniejsze ogłoszenie nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 kc, lecz  stanowi zaproszenie do zawarcia umowy. Organizator zachowuje pełne prawo modyfikacji ogłoszenia o wydarzeniu.

«wstecz

ZAUFALI NAM

partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy partnerzy

profil Facebook