Aktualności
CATERING NA WIELKANOC POD WARSZAWĄ, DANIA WIELKANOCNE NA WYNOS, CATERING WIELKANOCNY WARSZAWA I OKOLICE

CATERING NA WIELKANOC W WARSZAWIE I OKOLICACH. CATERING WIELKANOCNY KOŁO WARSZAWY. PROPOZYCJA CATERINGU WIELKANOCNEGO NA ŚWIĘTA KOŁO WARSZAWY. DANIA WIELKANOCNE NA WYNOS WARSZAWA I OKOLICE Szukasz idealnego cateringu na Wielkanocny stół dla całej rodziny? Nie masz pomysłu, jakie w tym roku przygotować potrawy na Wielkanocne śniadanie? Pragniesz skosztować pełnego nowoczesnych smaków połączonych z rodzinnymi tradycjami cateringu? Chciałbyś zaskoczyć bliskich wyśmienitymi Wielkanocnymi smakami ? Nasza oferta na dania wielkanocne na wynos sprawi, że nie będziecie musieli wszystkiego przygotowywać sami! W trosce o Wasz świąteczny stół nasz Szef kuchni przygotował dla Państwa atrakcyjną ofertę menu, która łączy ze sobą tradycję i nowoczesność. Przyjmujemy zamówienia na catering wielkanocny do domów - Warszawa i okolice. W okresie świątecznym zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą usług cateringowych z Warszawy i okolic.
Wielkanoc, to najstarsze rodzinne, chrześcijańskie święto upamiętniające zmartwychwstanie Jezusa Chrystusa. Chcąc choć trochę odciążyć Państwa oraz dać szansę na urzymanie całej załogi w tych trudnych dla nas wszystkich czasach pragniemy przedstawić Państwu ofertę wielkanocnych dań na wynos lub z dostawą do domu na terenie Warszawy i okolic. Przedstawimy naszą ofertę na przygotowanie cateringu w formie samych dań świątecznych z dostawą w dowolne miejsce w Warszawie lub w okolicach Warszawy.
Willa Zagórze w okresie przedświątecznym pragnie zaprosić do zapoznania się z naszą propozycją smacznego cateringu wielkanocnego. Nasza oferta wielkanocna to tylko wstępne propozycje, które dowolnie można modyfikować. Mają Państwo możliwość zamówienia samych gotowych dań wielkanocnych na wynos lub z dostawą pod wskazany adres.
Dysponujemy transportem, dzięki czemu możemy dostarczyć potrawy pod wskazany adres do domu na terenie całej Warszawy (Anin, Wesoła, Rembertów, Wawer, Gocław, Praga-Północ, Grochów, Brudno, Targówek, Białołęka, Tarchomin, Wilanów, Ursynów, Kabaty, Ochota, Wola, Żoliborz) i okolic (Sulejówek, Halinów, Długa Kościelna, Stara Miłosna, Zakręt, Okuniew, Zielonka, Ząbki, Marki, Józefów, Otwock, Wiązowna, Pustelnik, Stanisławów, Dębe Wielkie, Mińsk Mazowiecki, Konstancin-Jeziorna, Piaseczno, Legionowo, Kobyłka, Wołomin, Radzymin).
Jeśli posiadają Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości w sprawie cateringu wielkanocnego, który powinien być zorganizowany w Warszawie lub w jej okolicach prosimy o kontakt pod nr tel. 600200138 lub na catering@willazagorze.pl
ZAKĄSKI ZIMNE (Minimalna ilość zamówienia 6 porcji lub 1 kg):
Łosoś z musem chrzanowym.................................................................................................. 19 zł/porcja
Łosoś w cieście francuskim..................................................................................................... 19 zł/porcja
Filet z sandacza w galarecie.................................................................................................. 18 zł/ porcja
Filet z pstrąga w galarecie...................................................................................................... 18 zł/ porcja
Śledź na pieczonym ziemniaku.............................................................................................. 17 zł/ porcja
Śledzie na trzy sposoby.......................................................................................................... 17 zł/ porcja
Ryba z duszonymi warzywami w pomidorach........................................................................ 17 zł/ porcja
Wybór szlachetnych ryb wędzonych garnirowanych.............................................................. 21 zł/ porcja
Rolowany boczek, marynowany w czosnku i rozmarynie....................................................... 18 zł/ porcja
Rolada z kurczaka z pistacjami.............................................................................................. 17 zł/ porcja
Rolada z kaczki faszerowanej bakaliami................................................................................ 18 zł/ porcja
Indyczka w towarzystwie owoców pod malagą...................................................................... 18 zł/ porcja
Filet z kurczęcia z owocami w delikatnej galarecie................................................................ 17 zł/ porcja
Rolada cielęca zawijana ze szpinakiem................................................................................. 19 zł/ porcja
Sałatka ziemniaczana z czerwoną cebulą.................................................................................... 48 zł/ kg
Sałatka śledziowa z zielonym pieprzem i czerwoną fasolą.......................................................... 48 zł/ kg
Sałatka z marynowanego selera i pora........................................................................................ 48 zł/ kg
Tradycyjna sałatka jarzynowa...................................................................................................... 45 zł/ kg
Sałatka z brokuł z szynką, jajkiem, papryką i serem pleśniowym................................................ 49 zł/ kg
Sałatka z kozim serem, orzechami i grillowanym paprykowym trio.............................................. 55 zł/ kg
JAJA FASZEROWANE (Minimalna ilość zamówienia 4 szt.):
Jaja faszerowane pieczarkami...................................................................................................... 7 zł/ szt.
Jaja faszerowane pastą tuńczykową............................................................................................ 7 zł/ szt.
Jaja faszerowane ziołowym twarożkiem i szczypiorkiem............................................................. 7 zł/ szt.
Jaja faszerowane pastą łososiową............................................................................................... 7 zł/ szt.
DANIA MĄCZNE (Minimalna ilość zamówienia 1 kg):
Ręcznie lepione pierogi ze szpinakiem i serem solan.................................................................. 48 zł/ kg
Ręcznie lepione pierogi z mięsem................................................................................................ 49 zł/ kg
Ręcznie lepione pierogi ruskie...................................................................................................... 44 zł/ kg
ZUPY (Minimalna ilość zamówienia 1 L.):
Krem pomidorowy ze szczypiorkiem i mini mozzarellą............................................................ 22 zł/ 0,5L.
Aromatyczna zupa z grzybów leśnych..................................................................................... 26 zł/ 0,5L.
Rosół Królewski z domowym makaronem................................................................................ 19 zł/ 0,5L.
Wielkanocny żurek na zakwasie z jajkiem i kiełbasą............................................................... 24 zł/ 0,5L.
Zupa z ryb słodkowodnych z dodatkiem papryczki.................................................................. 28 zł/ 0,5L.
DANIA GŁÓWNE (ceny porcji dotyczą dań z dodatkami):
(Minimalna ilość zamówienia 3 porcje lub 0,5 kg)
Marynowany łosoś pieczony w całości...................................................................................... 190 zł / kg
Indyk pieczony w całości z sosem owocowym............................................................................. 76 zł/ kg
Gęś pieczona w całości z sosem żurawinowym........................................................................... 84 zł/ kg
Szynka pieczona w całości nadziewana goździkami.................................................................... 69 zł/ kg
Prosiak w całości pieczony tradycyjną metodą............................................................................110 zł/ kg
Kotlety sojowe.............................................................................................................................. 45 zł/ kg
Kaczka pieczona luzowana w sosie winno-wiśniowym.......................................................... 59 zł/ porcja
Pieczone udo z gęsi w sosie żurawinowym............................................................................ 52 zł/ porcja
Filet z sandacza po polsku..................................................................................................... 58 zł/ porcja
Eskalopki cielęce w sosie estragonowym............................................................................... 53 zł/ porcja
Pstrąg w sosie cytrynowym z kaparami.................................................................................. 56 zł/ porcja
Fileciki z polędwiczki wieprzowej w sosie z borowików.......................................................... 54 zł/ porcja
WĘDLINY (minimalna ilość zamówienia 1 kg):
Schab pieczony aromatyzowany majerankiem............................................................................ 72 zł/ kg
Schab pieczony ze śliwką kalifornijską......................................................................................... 72 zł/ kg
Marynowana karkówka pieczona................................................................................................. 66 zł/ kg
Domowy boczek pieczony............................................................................................................ 59 zł/ kg
Pasztet staropolski....................................................................................................................... 56 zł/ kg
Szynka pieczona wieprzowa........................................................................................................ 72 zł/ kg
Biała kiełbasa zapiekana z czosnkiem i ziołami .......................................................................... 54 zł/ kg
ŚWIĄTECZNE SŁODKOŚCI (minimalna ilość zamówienia 0,5kg):
Brownie karmelowo-orzechowe.................................................................................................... 55 zł/ kg
Szarlotka wielkanocna.................................................................................................................. 55 zł/ kg
Brzoskwiniowa pascha................................................................................................................. 52 zł/ kg
Sernik czekoladowy...................................................................................................................... 52 zł/ kg
Mazurek polski ........................................................................................................................... 58 zł/ szt.
Mazurek wielkanocny z czekoladą............................................................................................. 60 zł/ szt.
Makowiec tradycyjny z bakaliami................................................................................................ 62 zł/ szt.
Babka staropolska...................................................................................................................... 52 zł/ szt.
Babka (piaskowa, migdałowa, pomarańczowa, cytrynowa)....................................................... 40 zł/ szt.
Zamówienia można składać osobiście, telefonicznie
pod numerem telefonu: 22 783-71-10 lub 600-200-138,
oraz e- mailowo: kontakt@willazagorze.pl
Warunkiem przyjęcia zamówienia jest przedpłata w wysokości 50% wartości zamówienia dokonana osobiście gotówką/kartą lub przelewem.
Istnieje również możliwość przygotowania potraw na Państwa półmiskach, półmiskach jednorazowych lub naszych za uiszczeniem kaucji zwrotnej w wysokości 30 zł za każdy.
Zamówienia przyjmujemy do dnia 17.04.2025. Odbiór zamówień dnia 19.04.2025 w godzinach 8:00-12:00
Proponujemy również możliwość dostarczenia do Państwa. Powyżej 8 km doliczany jest koszt transportu 4,46 zł
za kilometr (liczony w obie strony)
Oferta cateringowa dostępna jest również na naszej stronie www.willazagorze.pl


